Київ, вул. К. Білокур, 6 офіс 21.
Viber: +380638404162

Консультації Skype (скайп) призначені :

– для клієнтів, які не мають можливості приїхати на особистий прийом або якщо така форма роботи є більш комфортною;

– клієнт знаходиться в іншій країні, але при цьому необхідна кваліфікована психологічна допомога, разова консультація або супервізія рідною мовою, зі зрозумілим менталітетом;

– за умов мегаполісів із напруженим трафіком і пробками дуже складно приїхати під час, тобто. складно дотримуватись рамок, які є основою будь-якої психотерапії;

– якщо Ви хочете потрапити до терапії саме до обраного фахівця, але він територіально знаходиться далеко;

– реалії сучасного світу з пандемією, карантином та іншими обмеженнями переводять багато послуг на дистанційний режим.

Онлайн консультація психолога, психологічна консультація з Skype, має свої обмеження, які я визначаю під час попередньої розмови з клієнтом.

Умови роботи Skype:

Для успішності скайп-консультації необхідно максимально наблизити умови до умов роботи в кабінеті. Необхідне виконання наступних умов:

– якісний зв’язок, інтернет канал;

– надійна звукоізоляція та відсутність у приміщенні під час консультації сторонніх осіб – важливо, щоб Ви відчували себе у комфортних захищених умовах та могли говорити вільно;

– психологічна допомога з використанням Skype надається за передоплатою.

Ціна консультації психолога та вартість прийому психотерапевта по скайпу буде такою ж, як при особистому візиті.

Перенесення та скасування Skypeконсультації

Діють такі ж правила, як за особистої зустрічі.

Консультація вважається отриманою і повернення грошей не проводиться, якщо Ви погодили час, здійснили оплату, але в призначений час не з’явилися в Skype або якщо Ви зробили оплату, а потім вирішили відмовитися від консультації.

Якщо Ви оплатили консультацію, але потім вирішили перенести зустріч на інший час, то зробити це потрібно не пізніше ніж за добу до вашого первинного запису.

Перед записом на скайп-консультацію рекомендуємо ще раз переконатися, що у Вашому пристрої зв’язку встановлені всі необхідні технічні та програмні засоби, а також протестувати надійність їх роботи.

Професійна допомога

В Психологической Студии проводится психологическое консультирование, индивидуальная психотерапия, групповые тренинги и семинары. Вы можете рассчитывать на профессиональную помощь в таких случаях, как: